Hox Ravintolat

Edit Content
Ravintola Hox

Seuraa meitä

Hoxin tarina

Tarinamme

”Jos teet, niin tee se kunnolla!..tai älä tee ollenkaan.”

Hoxin tarina

Hox tarjoaa laajoja palveluita, sekä tietenkin elämyksiä. Pidämme kiinni siitä, että ”Jos teet, niin tee se kunnolla!..tai älä tee ollenkaan.”
Tarjoamme laadukkaista raaka-aineista mm. lounasta, bistroruokailua, catering palveluita, kokkikotiin palvelua, kokkikouluja sekä oman leipomon tuotteita. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita sekä ikimuistoisia kokemuksia.

Ravintola Hox! / Aapo Pulkkinen

Ravintola Hox!:in omistajalla ja keittiömestarilla Aapo Pulkkisella on pitkä ja vaikuttava kokemus ravintola-alalta. Chaine des Rotisseurs – järjestön Vuoden nuori kokki kilpailussa hän voitti vuonna 2010 hopeaa. Hän valmistuttuaan kokiksi aloitti työt vuoropäällikkönä ravintola Vesilinnassa Jyväskylässä. Tästä työkuviot veivät Etelä-Suomeen maineikkaaseen Ravintola Oloon ja siitä ulkomaille hakemaan oppeja.

Hän on myös ollut perustamassa ravintoloita niin Turkuun (mm.Pinella, Jesse´s Dine), kuin Jyväskyläänkin.

Vuosien työskentelyn jälkeen ravintola-ala alkoi kiinnostamaan toiselta kantilta, kuin mitä tähän asti. Aapo halusi yksinkertaistaa ruuan valmistusta. Ajatus itse tehdystä laadukkaasta lounas ruuasta sai kannatusta ja niin syntyi Ravintola Hox. Ravintola Hoxissa tehdään kaikki alusta loppuun itse laadukkaista raaka-aineista tarjoten ruokaelämyksen jokaisella lounaalla.

Ravintola Hox Savela

Hox Bakery / Vilppu Hänninen

Alku vuodesta 2019 perustettu Hox Bakery on Aapo Pulkkisen ja Vilppu Hännisen yhdessä suunnittelema konditoria. Bakeryn puolesta vastaa Vilppu Hänninen. Hän on myöskin ansioitunut alallaan. Hänninen valmistui ravintolakokiksi, mutta muutaman vuoden työskentelyn jälkeen hän siirtyi opiskelemaan konditoria- alaa ja työskenteli maineikkaassa konditoriassa pH7:ssa. Hänninen voitti hopeaa Nordic Pastry Cupissa vuonna 2014. Sittemmin hän palasi juurilleen Jyväskylään monipuolistamaan kaupungin konditoria tarjontaa.

Bakeryn perustana toimii, kuten myös ravintolan laadukkaat raaka-aineet ja täysin itse valmistetut tuotteet alusta loppuun saakka. Leipomo seuraa viimeisimpiä alan trendejä ja valikoimasta löytyykin myös vegaanisia tuotteita. Valikoimaan kuuluvat makeat kakut, leivokset ja myös suolaiset leivonnaiset, sekä suklaatuotteet.

Hox City Kauppalaispiha 3

Loppuvuodesta 2019 Hoxin porukka päätti ostaa Kauppalaispiha 3 olevan ravintola Passionin ja aloittivat lokakuussa remontoimaan ja sisustamaan ravintolaa Hoxin tyyliseksi. Marraskuussa jo saimme ovet auki ja pääsimme tarjoamaan laadukasta bistro ruokaa, jossa näkyy Mexico vahvasti & hieman Espanja. 2020 maaliskuussa korona yllätti kaikki ja tämä hieman hidasti Hox Cityn nousua. Onneksemme saimme oman työporukan kanssa kehiteltyä kauppoihin ruokia ja leivonnaisia, sekä myimme paljon mm. take-away tapaksia.

Hox City tahtoo luoda asiakkailleen elämyksiä, rentoa palvelua sekä tietenkin siirtää nälkää seuraavalle päivälle. Haluamme, että asiakkaamme viihtyy pitkään ravintolassa ja eivät koe kiirettä. Pääsevät nauttimaan ystävistään ja rennosta tunnelmasta. Meidän tavoitteemme on saada asiakkaillemme uusia kokemuksia niin ruoan, kuin juomankin kautta.

Ravintola hox
Kun työntekijä voi hyvin, niin silloin voi asiakas hyvin. Tämän jälkeen bisnes voi hyvin.

Aapo Pulkkinen - Perustaja

Työntekijät

Aapo pulkkinen

Perustaja

Vilppu Hänninen

Perustaja

Sindi

Osmi

Tuomo

Rane

Laura

Luna

Jere

Saara