Hox Ravintolat

Edit Content
Ravintola Hox

Seuraa meitä

Catering palvelut

Catering

Kuvaus 26.5.2022_9474

Catering palvelut personoidaan jokaiselle asiakkaalle heidän toiveidensa mukaisiksi ja valmistetaan Hoxin periaatteiden mukaisesti laadukkaista raaka-aineista itse. Catering voi olla buffet- tai lautastarjoiltuna. Valmistamme catering palveluita ympäri suomen ja tarvittaessa ulkomaille asti.

Kokkikoulussa varauksen tekijät valmistavat kokin opastuksella itse menun. Aapo Pulkkinen perehdyttää moderniin ruuanlaittoon edullisin raaka-aine kustannuksin. Tilaisuus sisältää Savelan tilat yksityiskäyttöön. Kokkikoulun voi aloittaa lounaan jälkeen noin klo.16.00 alkaen.

Kokkikoulu

a-view-looking-down-on-a-crew-of-chefs-working-in-a-commercial-kitchen-.jpg

Kokki kotiin

Ravintola Hox City - meksikolainen ravintola

Ravintola Hoxista voi tilata myös kokin kotiin, mökille tai yrityksesi tiloihin valmistamaan illalliskokonaisuuden. Palvelukokonaisuuteen kuuluu välineet, raaka-aineet, astiasto, sekä suositukset ruokaan sopivista viineistä.  Kun kokkimme poistuu tiloista, niin jää täysivatsa, puhdaskeittiö ja 0% tiskiä. Tuomme ruokaelämyksen, sekä rennon tunnelman luoksenne.

Kokki kotiin on toiminut hienosti useammankin kerran 8-10 hengen seurueelle. Kaikki tulee valmiina ja ruokailun jälkeen keittiö on siisti. Kokki luo jutuillaan rentoa tunnelmaa ja mikä tärkeintä, ruoka on loistavaa. Vieraat ovat viihtyneet ja kehuneet.

Pete Okkonen - Aava&Bang

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko meidän eri catering palveluista?